Парите за бебе Боян са събрани. Благодарим ви!

Сумата е събрана и кампанията е приключена успешно.

С радост ви съобщаваме, че за по-малко от 48 часа в специалната сметка, отворена от фондация “Майко Мила” за операцията и лечението на 9-месечния Боян, се събраха 147 876 лв. и 93 ст., а по PayPal бяха преведени 4853 евро. Общата сума надвишава необходимите средства за конкретната операция на Боян и семейството му е изключително благодарно за вашата щедрост и добрина.

Сметката вече е закрита, кампанията е преустановена, а всички средства са преведени по сметката на родителите на Боян. По тяхна преценка те ще използват остатъка от сумата за последващи разходи по лечението на детето до пълното му излекуване. Семейството на Боян има желание да дари част от получените средства и за лечение на дете със същия проблем. По тяхна инициатива те направиха и дарение за фондация “Майко Мила” в размер на 10 000 лв., за да може да продължим дейността си и да провеждаме подобни кампании, за да сме полезни на хора в нужда. 

За всеки направен разход по лечението на Боян семейството му се ангажира да предостави на фондация “Майко Мила” необходимите документи за удостоверяване на разходените средства, които ние ще представим на всички вас, за да гарантираме напълно прозрачния дарителски процес.

Благодарим ви от сърце за помощта и великодушието и съвсем официално ви казваме: ГРАЖДАНИ, НЕ НИ ИЗПРАЩАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ!

Други кампании

24 август 2020

Кампанията на Оле Мале и ФАНТАСТИКО събра 100 000 лева!

24 август 2020

Оле Мале спечели ПРОМЯНАТА!

24 август 2020

Оле Мале и ФАНТАСТИКО с обща кампания - „Моята майка е супергерой!“

07 януари 2021

148 062 лв дариха клиентите на Фантастико в подкрепа на каузата