Кампанията на Оле Мале и ФАНТАСТИКО събра 100 000 лева!

Търговска верига ФАНТАСТИКО и каузата Оле Мале приключиха съвместната си кампания „Моята майка е супергерой“, а събраните средства в нея надхвърлят 100 000 лева! Кампанията беше осъществена от 18.04.

Толкова сме развълнувани! Фондация „Майко Мила“ с проекта „Оле Мале“ и търговска верига ФАНТАСТИКО изказват своите най-сърдечни благодарности на клиентите на „Фантастико“ за подкрепата на проведената инициатива „Моята майка е супергерой“.

Кампанията беше осъществена от 18.04. до 15.05.2019 г. като събраните средства са 100 089 лв. В периода на кампанията на всяка каса на супермаркети „Фантастико“ клиентите можеха да дарят 1 лев за каузата на „Оле Мале“. Благодарим на всеки един, направил дарение!

С помощта на дарената сума фондацията ще има финансова стабилност и възможност да разшири екипа си, за да осигури повече възможности на повече майки на деца с увреждания от цялата страна да се издържат и да бъдат финансово независими, така че да вършат спокойно основната си работа – грижата за своите деца. Екипът на фондацията е посветен на мисията да осигури работа на майките, които са се присъединили към нашата инициатива. За усвояване на средствата с цел подобрението на работата на фондацията, като разширяване на екипите и дейността й, подобряване на платформата и логистиката ще Ви уведомяваме постепенно и конкретно при самото им усвояване.

Още веднъж ние от фондация „Майко Мила“ и търговска верига „Фантастико“ благодарим от сърце на клиентите на „Фантастико“ както за настоящата кампания, така и за бъдещата дългосрочна подкрепа, която ще подпомогне същинската част на за дейността на „Оле Мале“.

Други кампании

24 August 2020

Оле Мале спечели ПРОМЯНАТА!

24 August 2020

Оле Мале и ФАНТАСТИКО с обща кампания - „Моята майка е супергерой!“

07 January 2021

148 062 лв дариха клиентите на Фантастико в подкрепа на каузата

26 January 2021

Близо 120 000 лв. събрахте за семейството на Димо от P.I.F.