Близо 120 000 лв. събрахте за семейството на Димо от P.I.F.

За семейството на Димо от P.I.F тази година коледните празници не бяха светли. Люба и двете ѝ дъщери загубиха най-близкия си и най-любим човек, а много от нас загубиха добър приятел и любим музикант.

За да подкрепят Люба и малките Ая и Елиза, близките на Димо създадоха кампания за набиране на дарения. 

Днес с радост обявяваме, че точната сума, събрана с ваша помощ за краткия период на кампанията, е 118 195 лв.

Пълната сума (с изключение на 10 лв. необходими за сметката) вече е преведена на Любомира Стоянова, чиито думи на благодарност публикуваме тук:

Мили приятели, 

Искам да ви благодаря от сърце за цялата подкрепа, която оказвате на мен и на двете ни дъщери с Димо – Ая и Елиза, в този толкова тежък момент. За нас тя значи много, защото на първо време ще можем да се оправяме с ежедневните си битови нужди и училищни необходимости. 

Но също така означава и че това, което Димо цял живот е правил и се е борил да прави по неговия си начин, е забелязано, оценено, обичано и е достигнало до крайната си цел – вашите сърца. Той обичаше да казва, че работи “поет с китара, ощастливител“, но смятам, че той е много повече от това. 

Беше истински благодарен за енергията и вдъхновението, които получава, и че може да ги споделя с вас, хората, за да дарява щастие. Една огромна личност с огромно сърце, което ще остане завинаги вплетено в музиката. Неговата музика. И във всичко друго, до което се е докоснал в нашия живот заедно. 

Ще споделя последно нещо, в което и двамата винаги сме вярвали: „Казвайте на близките ви хора, че ги обичате, изживявайте моментите си с тях пълноценно, загърбете егото си, доколкото е възможно, правете компромиси, помагайте на хора в нужда или просто на приятели, хранете се със здравословна и вкусна храна и намирайте щастие и благодарност във всички малки неща, които имате, защото само те имат значение.

Пазете се и пазете другите. Ние, хората, сме свързани и единственият път към светлината е всеки да направи малка крачка сам, но в една и съща посока. А посоката винаги е вярна, когато е с любов.“

Други кампании

24 август 2020

Кампанията на Оле Мале и ФАНТАСТИКО събра 100 000 лева!

24 август 2020

Оле Мале спечели ПРОМЯНАТА!

24 август 2020

Оле Мале и ФАНТАСТИКО с обща кампания - „Моята майка е супергерой!“

07 януари 2021

148 062 лв дариха клиентите на Фантастико в подкрепа на каузата