Цяло лято Оле Мале на Алея на книгата

18 June 2021
Дата на събитието 2021-06-18 12:04:39.
Място на провеждане Алея на книгата - Пловдив
Цел на събитието продажба на артикули на Оле Мале и популяризиране на каузата

Лятото е леко колебливо, но нищо не плаши душите наши, затова с удоволствие се впускаме във всички начинания, които могат да популяризират каузата на Оле Мале.

Лятото е леко колебливо, но нищо не плаши душите наши, затова с удоволствие се впускаме във всички начинания, които могат да популяризират каузата на Оле Мале. Благодарни сме на страхотните ни приятели от книжарница FOX book café, които ни носят в сърцето, но и ни позиционират страхотно на щандовете си, където и да отидат.

Затова с голяма радост обявяваме, че това лято изделията, изработени от майките на деца с увреждания от Оле Мале, ще съжителстват хармонично с разкошната селекция книги на FOX book café на щанда им по време на различните издания на Алея на книгата из цялата страна.

До тази неделя (20 юни) включително FOX book café са на Алея на книгата в Пловдив. Там, редом до чудесните книги на издателствата “Давид”, “Клевър бук”, “Пурко”, “Bookoholic”, “Любопитната панда”, “Факел Експрес” и “Издателство Панда”, ще бъдат и много лалета, дъги, диадеми, играчки, мечета и каквото още се сетите от артикулите на Оле Мале. 

Заедно с тях може да откриете и книгите на Майко Мила – “Да оцелееш като родител” 1 и 2 и “Стигнахме ли вече?” и книгата на Красимира – “Животът от нещата”. 

В Пловдив търсете FOX book café на шатра 10 до Пощата, днес и утре от 10:00 до 20:00 часа, а в неделя от 10:00 до 19:00 часа.

А след това?
След Пловдив FOX book café и Оле Мале ще бъдат на Алея на книгата в Банкя – от 15 до 18 юли. А след това от 30 юли чак до 8 август ще са на Алея на книгата във Варна. Но ние ще ви напомним за всичко това, не се притеснявайте. Сега – към Пловдив.

Други събития

28 August 2020

Оле Мале и ФАНТАСТИКО с обща кампания

03 November 2020

Отново ще е Коледа с Оле Мале и с новия ни магазин

01 May 2021

Оле Мале на Великденски базар във Велинград

12 May 2021

Оле Мале на In&Out Spring Market