Отново ще е Коледа с Оле Мале и с новия ни магазин

03 November 2020
Дата на събитието 2020-11-09 10:45:54.
Място на провеждане
Цел на събитието

Коледната кампания на Оле Мале стартира официално в сряда, 4 ноември, в Сердика Център

Предполагаме, че всички си дават сметка, че Коледа наближава. Да, тази година светът има други, много по-важни теми, които го вълнуват, но тайно се надяваме, че хората ще запазим мъничко място в сърцето, останало и за този хубав и топъл празник - Коледа. 


По традиция, в Оле Мале сме продготвили много и красиви играчки, произведени от майки на деца с увреждания. Различното този път е, че за първа година, благодарение на Сердика Център, ще имаме собствен магазин в търговския обект!

Това е изключително вълнуващ момент за нас, тъй като ще можем най-накрая да ви представим по красив и достъпен начин всички играчки и декорации, произведени от майките, а вие пък ще имате възможност да ги разгледате на спокойствие и да си изберете тези, които ви харесват най-много.

Магазинът ни ще е отворен за всички от 4 ноември до края на декември в Сердика Център, 1 етаж, тоест - етажът, на който са всички заведения за хранене (food court). 

В магазина, освен прекрасните продукти на Оле Мале и книгите на Майко Мила, ще намерите още няколко прекрасни български бранда, които подкрепят инициативата за социален магазин и даряват печалбата на продуктите си на фондцията. Елате да видите кои са те, да ни видите и нас и да си купите играчка, произведена от майка на дете с увреждане.

Благодарим ви от сърце, бъдете здрави и весели празници!

Други събития

28 August 2020

Оле Мале и ФАНТАСТИКО с обща кампания

01 May 2021

Оле Мале на Великденски базар във Велинград

12 May 2021

Оле Мале на In&Out Spring Market

21 May 2021

Оле Мале на детски фестивал "Фонтанция"