Оле Мале на детски фестивал "Фонтанция"

21 May 2021
Дата на събитието 2021-05-21 17:36:21.
Място на провеждане спортен комплекс АМИК СПОРТ
Цел на събитието Детски фестивал и набиране на средства за Оле Мале

Празнувайте 1 юни заедно с нас още от 30 май, когато ще участваме на детския фестивал "Фонтация", където ще се събират средства за каузата на Оле Мале

Ще празнувате ли 1 юни?

Ние ви предлагаме да го направите още на 30 май с едно отдавна забравено забавление - СКАЧАНЕ НА ЛАСТИК под формата на състезание за МАЙКИ!

Къде? На шестчасовия ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ ФОНТАНЦИЯ, организиран от Пощенска кутия за приказки, на който ние, от ОЛЕ МАЛЕ, ще ви предизвикаме да си припомните как се скача на ластик!

Записването за състезанието ще става на място срещу дарителска такса за каузата ни ОЛЕ МАЛЕ в размер на 25 лева, а 15 от вас ще имат възможност да покажат какво помнят от скачането на ластик в едно разгорещено състезание, в което ще участваме и ние!

Разбира се, ще има и награди - една голяма, състояща се от комплект от книги на Майко Мила!, винен комплект присТРАСТЕНА от Trastena Wines, книги от портфолиото на Пощенска кутия за приказки, както и едногодишен достъп до всички събития на Пощенска кутия за приказки, и 14 малки - книга от Пощенска кутия за приказки!
 
Какво се иска от вас? Да дойдете на 30 май, в 10 часа, да платите съответния вход за фестивала, да се забавлявате много с детето - или без него, да пробвате от вкусната храна и да се явите в 15 часа на щанда на Оле Мале, за да си премерим силите в... НЕМСКАТА! Какво още ще се случи на фестивала - ще видите в събитието ето тук, ние обещаваме да е весело, цветно и запомнящо се!

Чакаме ви, идвайте!

Други събития

28 August 2020

Оле Мале и ФАНТАСТИКО с обща кампания

03 November 2020

Отново ще е Коледа с Оле Мале и с новия ни магазин

01 May 2021

Оле Мале на Великденски базар във Велинград

12 May 2021

Оле Мале на In&Out Spring Market