Корпоративна дейност

Корпоративните партньорства стоят в основата на успеха и развитието на фондация Майко Мила и социалната ни кауза Оле Мале. Благодарение на факта, че все повече компании и бизнеси развиват и социално отговорни кампании, продуктите на майките на деца с увреждания от Оле Мале са достигнали до стотици, ако не и хиляди служители на различни компании чрез техни вътрешни базари или поръчки за служителите им. Сред тях са ФАНТАСТИКО, HP, PricewaterhouseCoopers, Coca Cola Company, Telenor, A1, British Council, а други пък станаха наши дарители – Ingram, Микро, Кауфланд, Булбанк, Уолтопия и др. Корпоративните партньорства са изключително ценни и ни позволяват да продължим да се развиваме в дейността си. Благодарим от сърце на всеки български бизнес, решил да подкрепи по един или друг начин каузата Оле Мале. За нас и майките на деца с увреждания това означава много.

Успешни партньорства

  • Търговска верига ФАНТАСТИКО и Оле Мале

    Сътрудничеството на фондация „Майко Мила“ с търговска верига ФАНТАСТИКО представлява партньорство, което до момента няма аналог в България.

  • ПРОМЯНАТА идва, когато си помогнеш сам

    Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова са едни от най-популярните блогъри в България. Елисавета има над 10 години опит като предприемач и търговец.