ОлеМале отлита за Виена!

Преди година, когато започнахме да градим каузата си Оле Мале, изобщо не предполагахме колко много хора ще ни помогнат и че каузата ни, още ненавършила година, ще излезе извън границите на България и ще пропътува километри до Виена, за да бъде подкрепена от българите в Австрия.

Да, от Оле Мале сме поканени в австрийската столица, за да занесем фантастичните неща, изработени от майки на деца с увреждания, и да създадем коледно настроение още в средата на ноември.

Безкрайно благодарни сме за отправената покана и бързо-бързо ще изпратим Елисавета да долети в града на най-известната филхармония в света, за да им покаже как се ядат кроасани.

Тя, на свой ред, също ви кани да дойдете да се запознаете, да си вземете прекрасна коледна украса, да допринесете за кампанията ни и да ни подадете ръка.

Ето и малко информация за събитието, което е не по-малко полезно от каузата ни и касае всички българи във Австрия.

Best Friends Е.U. и българските медии в Австрия, със съдействието на Посолство на Република България в Република Австрия, организират Информационен ден за българите във Виена и Австрия.

Събитието ще се състои на 11 ноември 2017 година (събота) от 10:00 часа до 17:00 часа в Постоянното представителство на Република България към ООН, ОССЕ и международните организации (Rechte Winzeile 13, 1040).

Събитието е организирано в помощ на българската общност във Виена и Австрия и има за цел да свърже тези, които още не са свикнали с живота си в Австрия и нямат опит, с тези, които вече се чувстват в свои води.

Целта е повишаване информираността на участниците по важни теми и въпроси, свързани с пребиваването и живота в Австрия, запознаването им с богатото разнообразие на услугите и продукти, предлагани от участващите в събитието фирми и организации, както и създаване на неформални и бизнес контакти.

Заповядайте и вие, за да създадете неформален бизнес контакт с Елисавета и ѝ донесете вурст, за да я подкрепите емоционално.

ОЛЕ МАЛЕ ВИ ОЧАКВА!

3140 общо преглеждания, 2 за днес

    

3140 общо преглеждания, 2 за днес

  

Leave a Reply